videos

Fra ulv til cairn

Jeg har laget en video som viser en ulv som endres til en cairn, og denne videoen har slått bra an når jeg har vist den offentlig.

Flott avslutning på lydighetsåret 2008

Etter en heller dårlig konkurranse i Trøgstad hadde jeg håp om “å reise kjerringa” i Kongsberg. Og endelig klaffet det i konkurranse… Inka gikk til fine 163,5 poeng og vi er i klasse 3. Et mål er nådd. Nå er vi definitivt ferdig med klasse 2.

Inka viser hva hun kan

Det ligger utrolig mye arbeid bak en god lydighetsøvelse, det forstår man når man begynner å trene litt lydighet selv. En av dem som har jobbet mye, er Elin og Inka. Se bare på denne videoen, fra et stevne i Trøgstad i slutten av september 2008.

Agility-cairn i aksjon

Her er NUCH Hitos Dasher og Rune Mathisen i aksjon på et agilitystevne i Oslo den 6. september 2008.

Agility cairn-laget sin debut

Her er en videofilm som viser debutløpet til det nye agility cairn-laget “CAIRNeri CAIRNera”. Hendelsen fant sted i Bø den 24/2 2008, og laget endte på en fin-fin 2. plass. Det er flere andre sterke kandidater til dette laget, så sammensetningen vil helt sikkert endre seg utover året. Men nå er vi i alle fall i gang. Takk til CTK for sponsing, og husk å lese mere om laget i neste Cairn Nytt!

Legge inn bilde på DinCairn

Denne videoen viser hvordan du laster opp et bilde på DinCairn.

Cairn i aksjon!

En videofilm med klipp av cairn i lek, og cairn på agilitybanen. Og med litt reklame for vår nye nettbutikk...

På ræva!

Rune M. og Hitos Dasher hadde en kjempefin debut-sesong i 2007. Men alt gikk ikke etter planen. Her er en video som viser en knallstart på et agilityløp, men som ender i knall og fall...

Lydighetcairn live

For de av dere som ikke har sett en cairn terrier i lydighetsringen ennå, her er en liten filmsnutt til dere! Andre interesserte har selvsagt også lov til å ta en titt. Videoen er fra et stevne i Mjøndalen den 10/3 2007, og viser Elin og Inka i to av øvelsene.

Cairn på agility-banen

Vi har noen etablerte og gode agility cairn terrier ekvipasjer i Norge, men vi skulle gjerne sett flere! Her er en kort video med en stilstudie av en nybegynner-ekvipasje: NUCH Hitos Dasher og Rune Mathisen. Videoen er fra NKK i Bø den 25/2 2007. De ble til slutt disket, men var allikevel storfornøyde med innsatsen! Da de skulle velge musikk til videoen, falt valget helt naturlig på Green Day med "Nice guys finish last".


Syndiker innhold