Lurer du på noe? Prøv vårt nye forum!

Her på DinCairn får vi stadig henvendelser av typen:

  • hvor ofte bør jeg bade hunden?
  • hvordan melder jeg meg på en utstilling?
  • vet dere om noen som kan passe hunden min når jeg skal på ferie?

Nå gir vi dere en ny plass å stille slike spørsmål, for nå har vi opprettet et forum på DinCairn.

Nytt fra nettbutikken

Ta en titt i nettbutikken vår, for nå har vi kommet med mange nye og tøffe produkter! Dessuten kjører vi tilbudspriser på alle varer ut juli, bare sånn for å feire sommeren. Finner du noe du liker?

Preparatoversikt på nettet

Det er sikkert mange som kjenner til Felleskatalogen, et oppslagsverk over farmasøytiske spesialpreparater markedsført i Norge. Men viste du at det finnes et tilsvarende oppslagsverk for preparater til dyr?

Puslespill

Du har vel prøvd våre to cairn-spill, grevlingjakt og puddelkrig? Da er du kanskje klar for et nytt spill? Her er det!

Agilitymoro i Trøndelag

Det ble arrangert agiltystevne, den såkalte Trønderhelga, den 21. og 22. juni. Lørdagen var grå med både regn og torden. Det var 2 cairn fra Nidaros Brukshundklubb som startet i helga. Kita (Ca-Miba`s Kiwita Emilsdatter) gikk to gode løp. Litt treigt, men vi har fått snuten opp fra bakken. Zorro (Kiblue’s After Midnight) og fører Ellen Hove debuterte denne helga i agility. Han fikk vist at han har mye fart i kroppen.

Trimming av cairn - nå på DVD!

En cairn terrier er lett å bli glad i, men vanskelig å holde pen… Her på DinCairn bruker vi mye plass på trimmeguider og andre trimmetips. Vi har til og med lurt på å lage en hel video som viser cairn-trimming fra start til slutt. Men andre har også tenkt på dette, og kommet oss i forkjøpet.

En stemningsrapport fra Open Show og Terrier Spesialen

Kan nesten ikke skrive fra Open Showet som ble avholdt 16. juni, CTK klubben uoffisielle utstilling for cairn uten å ta med litt fra utstillingen til NTK, Terrier spesialen som var dagen før. De fleste på Open Showet stilte også her, inkludert hele The Dirty Dozen gjengen. Her dømte Ingela Nilsson fra Sverige og hun hadde 40 voksner hunder og 8 valper å dømme.

På trimmekurs i Ramnes

I Skien ble det i en Hiace og Volvo stasjonsvogn, stablet og behørig pakket – 7 cairn, bur, trimmebord, stoler og annet stuff, 5 damer samt 1 innleid sjåfør skulle på trimmekurs sammen.

En solskinnshistorie

For en del uker siden, ganske nøyaktig 14 uker siden så ble lille Della parret, og man kunne begynne å glede seg til å vente på valper. Det er bestandig spennende å følge med om maven begynner å vokse og at det skal komme yndige små til værden.
Men bare 5 dager etter parring så skjedde alle hundeeieres mareritt. En bil kom i allt for stor fart opp forbi huset vårt og Della som er en vakthund av dimensjoner raste etter bilen i 100km i timen.

På lydighetskurs

En helg i april deltok NUCH Hitos Dasher og jeg på lydighetskurs. Jeg har lenge tenkt på at det kunne være gøy å prøve lydighet med vår eldste cairn, spesielt etter å ha lest om Inka og Elin på DinCairn. Dasher er en meget treningsvillig cairn som gjør det meste for en godbit, noe som skulle komme godt med denne helgen.

Syndiker innhold