Tur til den skotske cairn terrier klubbens 100 årsjubileum

Da var det tid for årets vakreste eventyr. Den skotske cairn klubben fylte 100 år, og dette ville selvfølgelig ”gjengen” vår ha med seg. Truls og Grethe skulle også vært med, men pga. sykdom måtte de avlyse. Trist. Tiden før avreise var utrolig spennende. Disse askeskyene fra Island var ganske uberegnelige, så om vi kom av gårde eller ikke visste ingen. Men for vår del gikk det helt på skinner. Verre var det med de som kom fra Vestlandet. De måtte vente i ca 1 ½ døgn etter planlagt avreise før de kom seg på et fly.

Er så stolt av mine to søte små

Jeg har to hunder, en Drever på over året, og en Carin Terrier valp på 3.5 mnd. Når jeg fikk dreveren var jeg ganske sikker på at jeg en dag skulle ha to hunder, men var ikke bestemt på når. Siden vi bor på landet, er det ett stykke for å komme seg på hundetreninger, og andre aktiviteter midt i uka, så ble ikke så mye sosialisering for dreveren. Heller hadde vi ikke så mange rundt oss som hadde hund.

Lag en tøff video - lekende lett!

Det dukker stadig opp nye nett-tjenester som kan gjøre utrolig fancy ting, og vi har kommet over et nettsted som kan lage tøffe videoer. Helt gratis, dersom videoen er maks 30 sekunder lang.

Forandring i leddene

Har en cairn tispe på 7 år, som for en tid tilbake begynte å skrante litt. Det begynte med at hun ikke ville gå i trapper, problemer med å komme seg i bilen, å nå i det siste had problemer med å komme seg på bena etter å ha ligget. Det er som bakparten til tider nesten ser lammet ut.

Ny agilitysesong

Agilitysesongen er i gang, og NKK arrangerte agilitystevne i Bø i Telemark 19. februar. For Dasher og meg var det årets første konkurranse, og vi dro spente avsted. Hvordan lå vi an i forhold til de andre cairn-ekvipasjene? Det var mange gode cairn terriere i fjor, og det blir sikkert enda bedre i år.

Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2009 hadde vi mer enn 200.000 sidevisninger, fordelt på ca. 46.000 besøk. Det setter vi stor pris på, og derfor har vi et par nyttårspresanger til dere!

En liten julehistorie........., eller noe sånt!

Dagen før dagen er alle mer eller mindre stresset. Det meste er i boks, maten er i hus, den siste rengjøringen er snart klar og pakkene er også ferdig innkjøpt og levert og mottatt fra familie og venner. Pakker ja, der er vist ikke bare barna som er spent på hva som kommer under juletreet i morgen. Vår gamle Kasper på snart 11 1/2 år er blitt senil og har gått i barndommen. Han klarte nemlig ikke å vente til imorgen, så han har lusket seg ned i kjeller-rommet der alle pakkene ligger.

God jul fra DinCairn 2009

I fjor fikk vi inn mange fine julebilder til DinCairn. Viste du at vi har et eget galleri for julekort og andre høytidelige anledninger? Kanskje noen du kjenner har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”. Her er vårt bidrag…

NoPee - norskprodusert markeringsbelte

Jeg var på besøk hos en venninne, hvor jeg for første gang fikk se en cairn med et mavebelte som forhindret den fra å tisse innendørs. Det kunne jeg tenkt meg til den ene hannhunden min, som markere når han er inne eller når vi er på besøk hos venner. Jeg tar imot cairn for trimming og spesielt når det er løpetisper så skal hannhunden min beskytte territoriet sitt, og det innebærer markering!

Fra ulv til cairn

Jeg har laget en video som viser en ulv som endres til en cairn, og denne videoen har slått bra an når jeg har vist den offentlig.

Syndiker innhold