Blodspor debutanter :-)

I dag har Thea og jeg gått BLODSPOR konkurranse – og du verden hvor gøy det var! Syntes det var kjempespennende å ikke vite hvor vi skulle og om vi i det hele tatt ville finne fram.

Cairn på LP konkurransekurs

Cairn på LP konkurransekurs

Ikke mindre en 3 herlige cairn møtte opp til konkurransekurs innen lydighet i vår nye fine treningshall i Drammen i dag.

Fine dager på trimmekurs

Helgen 7. og 8. august 2010 hadde vi, kennel Black Thunder tatt iniativ til et trimmekurs hjemme hos oss. På lørdag skulle vi ha hverdagstrim og på søndag utstillingstrim. Instruktør var Pillan Klebo fra kennel Cairnstone i Sverige.

Emil på brukshundleir: Laveste gutten på Sølen.

Da er en kjempeflott uke på Brukshundleir på Sølen forbi. Emil og jeg har vært i sporgruppa til Torgeir Rui fra Trondheim, en utrolig lærerik uke.

God sommer

DinCairn ønsker alle cairn og cairn-eiere mange fine solrike sommerdager, og på regnværsdager så kan tiden brukes til cairn-spill.

Emil lurer på om det finnes flere bruksCairn derute....

Finn Mann!Finn Mann!Emil runder snart ni måneder og er blitt enslags ungdom. Vaktinstinktet hans har våknet og han varsler titt og ofte om mystiske ting utenfor vinduet om kvelden og synes at tisper med løpetid er en ganske så kul ting.

Siden jeg ikke kjøpte hund for å ha pryd foran peisen så har vi nå startet med å prøve ut flere aktiviteter. Han har allerede vært på endel utstillinger og greid seg veldig bra. Nå er det strax tid for å starte i Juniorklassen, og jeg er kjempespent på hvordan dommerne bedømmer han nå.

Melding fra Cairn Terrier Klubben

Cairn Terrier Klubben har fått på plass en midlertidig hjemmeside frem til NTKs nye
webløsning er ferdig. Her vil vi formidle valpekull og hunder til omplassering på samme måte som før. Lenke: cairnterrierklubben.cybersite.nu

Viktig melding fra Cairn Terrier Klubben

Hjemmesidene til CTK er dessverre blitt hacket, det jobbes med saken. Valpekjøpere bes ta kontakt med valpeformidler tlf 61 05 60 85. Årbok kan bestilles hos Siri tlf 63 95 52 74 - kr 100,- + porto. CTK inviterer til fellestur til Lilloseter lørdag 19. juni. Fremmøte Ammerud t-bane stasjon kl 11.30.

Ferrari trenger nytt hjem

Rød cairn-hanne, 4 år gammel, søker nytt hjem. Han er kjempetrivelig, lett å håndtere og går greit sammen med andre hunder, også de fleste hann-hunder. Han er stilt en gang i utstillingsringen med ck. Vi er veldig opptatt at han ikke skal være noen kasteball, det må være et sikkert og godt hjem med voksne som har ansvaret.

Trimmekurs 7. og 8. august 2010

Trimmekurs er det mange som etterlyser, men nå skal kennel Black Thunder holde trimmekurs (luggekurs) i Hedmark med instruktør Pillan Klebo fra kennel Cairnstone’s i Sverige.

Syndiker innhold