Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2010 hadde vi nesten 160.000 sidevisninger, fordelt på ca. 42.000 besøk. Vi startet opp dette nettstedet våren 2006, og har altså holdt det gående i snart fem år. Det er faktisk lenger enn Facebook i Norge, som kom høsten 2006!

God jul fra DinCairn 2010

Det er jul igjen, og på tide å poste julekortet ditt her på DinCairn. Viste du at vi har et eget galleri for julekort og andre høytidelige anledninger? Kanskje noen du kjenner har lagt inn et bilde der? Husk at om du laster opp et julekort, så velg bildekategorien “høytid”. Her er et bidrag fra oss…

ÅRET MED LILLE LEAH.

Ja, nå er det 1 år siden jeg var i Bergen hos Mona og Tord og hentet lille Leah. Du verden så fort det året har gått, og du verden så mye glede Lille Leah har gitt oss.

Oppfølging av trimmekurs

Roy og Karinne (Kennel Black Thunder) holdt trimmekurs hjemme hos seg 7. og 8. august med Pillan Klebo (Kennel Cairnstone) som instruktør. Det ble så vellykket at de aller fleste ville gjerne ha et oppfølgingskurs. Det ble holdt på Kirkenær 7. og 8. november, med 11 nybegynnere på lørdag og 9 viderekommende på søndag.

Verdens beste kompis!

Noen kaller det galskap, jeg kaller det en lidenskap. Noen kaller det et desperat forsøk på å få morsfølelse for en skapning, jeg kaller det kjærlighet, omsorg og respekt for et annet vesen.

Søskengjenforening!

Emil har fått hund!
Gelitus Emil fra Lønneberget og søster Ronja Røverdatter er gjenforent hjemme hos oss på Kjellstad. Skikkelig julekveld her nå! Vi har hatt Ronja på prøve noen dager, da det er en stor avgjørelse å gå fra en til to hunder. Vi har jo også tre katter og en gris, så det er mye som skal klaffe. Alt har gått over all forventning, hun er en trygg og kontaktsøkende frøken - så idag sendte vi inn papirer og avtalte overtakelsen med oppdretter Gelitus.

Valpetenner

Valpetennene skiftes ut når valpen er mellom 4-6 måneder. Det er viktig å passe på at den ikke får dobbel tannrekke. Dersom noen av tennene sitter igjen kan dette skade eller gjøre at de nye tennene blir skjeve og man bør derfor ikke vente lenger enn til valpen er høyst 6 måneder gammel før man kontakter veterinær.

Leah har gjort deby i LP-ringen

Søndag 12. september møtte vi opp med friskt mot på Eknesbanen ved Drammen for debutere i LP Klasse 1.

Fantastisk sporhund!

Ja, da har jeg det faktisk skriftlig! ‘Du har en fantastisk sporhund!’

Emil har hatt ’Sporeksamen’ på videregående sporkurs idag på klubbhytta til DBHK, Bikkjebu. Kursleder Mona hadde lagt et spor som ikke var merket, så jeg ante ikke hvor det gikk eller hvor langt det var.

Nytt trimmekurs 20-21 november

Vi planlegger et nytt trimmekurs helgen 20 – 21 november.
Instruktør: Pillan Klebo, Kennel Cairnstone, Sverige
Denne gang vil det bli et oppfølgingskurs til det vi hadde i august, men det vil også være mulig for de som ikke var med i august å delta.

Syndiker innhold