Siris drektighet - uke for uke

I denne føljetongen vil Lisbeth http://www.tumblescot.net/.skrive om cairn-terrieren Siri, og hvordan drektigheten forløper. Hver uke frem til valpene kommer, og etter at de er født, vil du få vite om hvordan Siri (og valpene og matmor) har det.

Lisbeth og Sven-Tore fra Skien

Jeg og min mann, er begge vokst opp med hund siden barnsben av og vi har hatt hund sammen som hobby i 15 år. Min mann Sven-Tores lidenskap er tilegnet jakt og jakthunder, og han er aktiv som formann i Telemark Fuglehundklubb. Min lidenskap er tilegnet cairn terrieren, den mest fantastiske hund på alle mulige måter, etter min oppfatning.

Agility med cairn - av Camilla M. Bakk, Kennel Sir-Will

Startet med agility med min første cairn, da Kira (Ca-Miba`s Kiara Emilsdatter) var 1 år gammel. Man bør vente til de er minst 9 måneder, grunnet fare for skader på benstamme o.l. I begynnelsen startet vi bare med noen få hinder, som slalom, pølse og rør.

Jakt/spor med cairn - av Isa og Jan-Inge, Kennel RiverDeep`s Cairnterriers

Ta med en cairn till barnehagen och den är i sjunde himlen….. ta med den till stallet och den stortrivs … när det skramlas med bilnycklarna … kommer den direkt…... Men när jaktkläderna kommer fram på hösten lyser det i ögonen…. och dom lämnar inte jaktkläderna en sekund… det är ingen ide att hänga upp dem för de åker ner på golvet lika fort igen…. numera ligger det tre högar med jaktkläder, en för varje cairn.

Open Show i Kristiansand 6. mai 2006

Denne våren var Open Show lagt til Kristiansand og hvor Kristin Skarpeid m/ medhjelpere hadde lagt alt til rette for et flott arrangement. Dommer var Grethe Bergendahl.

Heldige var vi med været, i strålende solskinn koste både firbente og tobente seg sammen på Brekkekjær Pensjonat.

Cairn i utlandet: National Dog Show - Birmingham i England

Liz (from Kennel Penticharm) and Hektor (Int. Multi Ch. JWW-03, NV-2004 Kramer`s Night Rider) wins RDCC again, this time in National Show in Birmingham. Well done both of you. Judge was Mr. Kevin Sparrowhawk (GB).

Cairn i utlandet: CRUFTS 2006

I år stilte det 4 norske hunder fra Kennel Kramer på Crufts! Alle hundene ble plassert, hvilken bragd! Det var påmeldt 151 cairn hvorav 53 hanner og 98 tisper.

Syndiker innhold