Opprykk til LP Klasse 3.

JIPPI YAH YEH

Debuten i LP Klasse 2 ble en eneste stor opptur:-) 9 hunder stilte til start på NKK Drammen i dag. Jeg stilte opp med åpent sinn. Alt kan skje, det er noe eget med sånne debuter. Jeg visste heller ikke hva dommerne forventer av en Klasse 2 ekvipasje. Leah og jeg skulle ut som nest siste ekvipasje. Veldig mange hadde pådratt seg en null eller fler, så hvis vi klarte å komme oss gjennom uten null hadde jeg håp om en bra plassering. Og det klarte vi!!!!!

OPPRYKK TIL KLASSE 2

Norsk Retrieverklubb avd. Vestfold arrangerte offisielt LP stevne i Tønsberg 30. april. Leah og jeg reiste dit i håp om å få opprykk til Klasse 2. Og jammen fikk vi det. JIPPI YAH YEH... Vi gikk et nydelig program og endte på 180 poeng. Det holdt til en 4. plass av 22 startende.

NBF Rekruttlag-cairn

Hurra hurra – det lysner i grønne lier!
Emilsen – eller Gelitus Emil fra Lønneberget – og jeg da – har kommet med på Norsk Brukshundsportsforbunds Rekruttlag 2011! Dette betyr at vi får massemasse hjelp med brukstreninga vår fremover. Blandt annet blir det tre helgesamlinger i tillegg til ukessamlingen på Sølen i Femundsmarka. Vi er på runderingslaget sammen med endel ganske så mye større hunder enn Emil… BC, scæfer, rottis og cairn! Bra mix det.

Første runde Lybrag Cup vel overstått

Søndag 10. april arrangerte Hokksund og omegn hundeklubb første runde av LYBRAG cup. Dette er en lokal vennskapskonkurranse i lydighet, brukslydighet og agility mellom Drammen brukshundklubb, Hokksund hundeklubb og Hønefoss hundeklubb.

Cairn i reklamefilm for Norsk Tipping

For noen uker siden fikk jeg videresendt en e-post fra en kollega om at noen bekjente trengte en hund til innspill av en reklame film. Det var vedlagt et bilde av en hund de hadde sett for seg. Ingen av mine tre hunder likner i det hele tatt så jeg svare at jeg har hunder som er veloppdratte, lettlærte og miljøsterke, men de likner ikke på hunden på bildet. Er dere allikevel interessert? Rask svar om at ja, det var liten tid og de var interessert.

Småhundtreff i Bærum

Hei alle sammen!

Ville bare tipse dere som bor i oslo/bærum/omegn om at det finnes et hundetreff for småhunder i Bærum (nå er jo ikke cairn av de minste, men det kommer mange hunder på cairn str. dit av forskjellige raser).

Snøen kapitulerer!

Endelig kan vi se bare felter i skogen og ikke bare hvitt-i-hvitt. Det har vært en morsom vinter med mye Cairntospannvirksomhet - men nå er det strax duket for The Real Thing; brukshundtreningene kan starte (hvertfall snart..). Emilsen var ute på sitt første spor i går på Lyngåsbanen. Vi trente mye spor ifjor og han begynte virkelig å få dreisen på det - men akk så kom snøen.

Vår i luften

Deilige dager på Hurum om dagen. Sol og varmegrader får fart i snøsmeltingen. Og apropos snøsmelting. Ikke alle vårtegn er like stilig. Når snøen forsvinner dukker det opp “ruker” overalt. Store, hårete ruker som har ligget i “dvale” under snøen forsvinner desverre ikke sammen med den. Plukk opp folkens, og gå foran som gode eksempler på hunde-eiere som tar ansvar.

Konkurransekurs 5. og 6. februar.

Skal man bli god hundetrener og hundefører så må man kurses. Og det har jeg blitt denne helga. Leah og jeg møtte opp med høye forventninger i Drammen Hundepark kl. 0900 lørdag og søndag morgen. Kursleder var Hege Johnsen. Hun har over 20 års erfaring som hundetrener og instruktør, og har vært i landslagstroppen i lydighet med flere egne hunder. Det formelig oser av kunnskap og erfaring, og mine forventninger ble i alle fall innfridd.

TAP OG VINN MED SAMME SINN

Leah har vært på årets første konkurranse i LP. På søndag var vi i Flatebyhallen i Ytre Enebakk. Siden vi var bare 3,5 poeng unna opprykk i november håpet jeg at vi skulle klare det denne gangen. men dengang ei......
Med 0 på hopp over hinder var opprykket rykket fra oss gitt.

Syndiker innhold