Netti og familien hennes

Da jeg “Netti” kom til verden var jeg den eneste i kullet, jeg storkoste meg med mammaen min i en hel uke før det skjedde noe mer i valpekassen.

Oppdretteren min driver med Jack Russel Terrier også, og ventet valper på den ene tispa si. En uke etter at jeg kom til, oppdaget “matmor” at det var noe galt med denne JRT tispen og fikk henne i bilen og til Dyrlegen.

Nytt cairn-spill!

Synes du det var morsomt at vi laget et spill med en cairn i hovedrollen? Nå har vi laget enda ett spill, og denne gangen er det en dverg-puddel med også!

Verdens første cairn-spill?

På DinCairn har vi historier, resultater, bilder og videoer av cairn terriere. Men ingen spill... I alle fall ikke før nå! For nå har vi laget det som kanskje er verdens første cairn terrier spill. Lyst til å prøve?

The Dirty Dozen rides again!

Helgen 26 og 27 april arrangerte Norsk Dobermann Klub utstilling I Stangehallen og da ble Crufts-gjengen The Dirty Dozen enige om at dette var en super anledning til at alle kunne treffes igjen. Denne gangen var vi ikke ”alene”, for Mairi hadde med gubben (Kjetil) og Line og Øyvind sine 2 barn.

Lydighetscairn Inka i "rute" til stevne

Det er nå 9 måneder siden vi begynte å trene i konkurransegruppa til Vegard Nordby i Lier. Vi trener hver tirsdag, og i hele vinter har vi vært heldig å få trene i en ridehall med flott underlag for trening av fartsøvelser.

Trimmekurs

Trimmekurs ser ut til å være mangelvare, men nå byr det seg en mulighet! I Vestfold er det noen entusiaster som skal arrangere kurs i juni, med Mira Virtanen som kursleder.

Agilitystevne i Mjøndalen

Helgen 4-5 april var det agilitystevne i Mjøndalen, og mange cairn’iser stilte selvfølgelig til start. Wicky til Bente har nå blitt gammel nok og debuterte på ”hjemmebane”, og som stolt ”tante” må jeg bare få si at dettane kan bli bra… Hun viser veldig gode takter, og jeg gleder meg til å se utviklingen.

Negleklipping

Å klippe neglene til cairn terrieren din, er svært viktig for hundens helse og velvære. Men det er mange som synes at dette er vanskelig, og som helst leverer fra seg hunden når neglene skal klippes. Her er mine beste negleklippetips, sammen med noen illustrasjoner.

The Dirty Dozen goes to Crufts!

Tidlig høsten 2007 ble det snakk om en Crufts tur. Crufts er verdens største hundeutstilling, i år var det påmeldt 23.000 hunder. Det var flere som gjerne ville være med, og ”reisebyrådet” McNeill og Venedik satte i gang med å bestille billetter og legge opp reiseplan for ”vårens vakreste eventyr” for gærne hundemennesker.

Tøff start for Balder

Gleden stod i taket i Kristiansand da vi hørte at Kennel Tumblescot hadde fått 4 valper og at en av dem skulle flytte til oss. Vi reiste bort hele familien og hentet Balder i Skien første helga i januar d.å. Det hadde snødd noe usannsynlig mye den helgen, men heldigvis roet det seg litt den søndagen. Men det var med litt hjertet i halsen vi kjørte i store spor på motorveien. Alt gikk bra, Balder kastet opp et par ganger i bilen, men lå stille og fint hele veien. Han var vel i sjokk, stakkars liten. Tenk å måtte reise fra oppdretter Ann Lisbeths trygge rede.

Syndiker innhold