Godt nytt år fra DinCairn

Vi som står bak DinCairn ønsker alle våre lesere og bidragsytere et riktig godt nytt år! I 2011 hadde vi ca. 110.000 sidevisninger, fordelt på ca. 30.000 besøk. Det er viktig for oss at dere fortsetter med å poste bilder og skriver artikler. Sender inn resultater fra utstillingsringen og andre aktiviteter. Bruker forumet til å stille spørsmål, og bloggen til å fortelle småhistorier. Gir kommentarer på andres bilder og innlegg. På den måte vil DinCairn fortsette å være et spennende og “levende” nettsted.

Øyebetennelse/katarr hos Cairn

Eg har overteke ein tre år gamal Cairn, har hatt den ca eit halvt år no. Dei siste vekene har han hatt to augebetennelsar, og i går var me til dyrlege.

Er hunden din redd for raketter?

Denne artikkelen har vi lagt ut tidligere også, men vi tenker at det er mange nye cairneiere der ute som kan ha nytte av den.

Det er snart nyttårsaften, en årlig begivenhet som mange hunder ikke setter spesielt stor pris på. De intense smellene rundt midnatt kan få selv den tøffeste lille cairn til å putte halen mellom beina. Men det går an å trene på forhånd, slik at hunden er litt bedre forberedt!

Emilsen med Åndenød!

Sånne oksehudbein er sletts ikke ufarlig for unge, skrubbsultne Cairn på slankekur altså!

Emil jobba fælt med å få fortært en slik mindre knute her i forgårs, og synes vel ikke det gikk fort nok da – så han innhalerte likesågodt hele greia!

Cairn treff

Hei og hopp.
Jeg lurer på om det finnes noen treff/treninger for oss Cairn eiere i Oslo/Akershus-området en kveld eller 2 i uka?

DET HØSTES BÅDE I VÆRET OG HEDER OG ÆRE.

Lydighetscairnen Leah var lydig i dag, og godfølelsen i ringen var tilbake. De siste par stevnene har det ikke helt gått vår vei, men i dag var vi tilbake med godt samspill i ringen.

Kun for cairn: brukskurs - spor

På oppfordring arrangerer Cairn Terrier Klubben brukskurs nr 2 i år. Temaet for helgen er spor! Dato: 29. – 30. oktober.

Ozzy - Norsk/Svensk viltsporchampion

Ozzy var ikke mange månedene da han første gangen fikk prøve å gå et lite blodspor. Han skjønte med en gang hva oppgaven gikk ut på og fant skanken uten problemer. En mer lykkelig og stolt hund skal du lete lenge etter (hadde han vist seg fram like fint i utstillingsringen, så hadde han nok fått bedre resultater der også).

Pass på hunden i varmen!

Denne artikkelen ble skrevet i 2008, men det er like aktuelt hver sommer så nå har vi lagt den ut på nytt.

Varmen er her, med det ubehaget det fører med seg for våre små tykkpelsede cairn terriere. Og i kombinasjon med bil, kan varmen bli direkte livsfarlig for hunden. Vi hører om slike hundetragedier hver eneste sommer, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen var det en cairn terrier som måtte bøte med livet.

Distrikt Østlandet og Agder/Telemark arrangerer trimmekurs

Vi har vært så heldige å få Pillan Klebo fra kennel Cairnstone i Sverige, til å være instruktør i hverdagstrim og utstillingstrim, helgen 13. – 14. august.

Syndiker innhold