Cairn'iser på agilitystevne i Oslo

Lørdag 6 sept var det duket for Oslo og Omegn’s årlige aglity-stevne i Maridalen. Det var en kald og etterhvert litt våt opplevelse, men en Cairn og dens eier er tålig vanntette. Det var 5 Cairn’iser som skulle vise hva de kunne denne dagen, og det var mye bra å se.

For å begynne med de yngste først, og de som går i kl 1:
Wicky fikk en fin 4 plass i hopp med kun 5 feilpoeng. I AG derimot synes hun dommeren hadde satt en kjedelig bane, så da laget hun sin egen… Det vil si at hun ikke var helt svingbar og hoppet feil hinder – dermed disk dessverre.

Lady sneik seg foran Wicky i hopp med 0 feilp – en finfin 3 plass.Hun har virkelig funnet farta i det siste. I AG ble det dessverre disk for Lady også.

Fant har en lei tendens til å stoppe og “nyte utsikten” litt mens han går, før han så plutselig finner farta igjen og da går han veldig bra. I hopp havnet han på 8 plass med 10 feilpoeng og litt tidsfeil. I AG ble det en fin 4 plass, 15 feilp. og tidsfeil men hvem bryr seg om det da…

Dasher hadde knallfart i begge løp, men han kan vel gi “pappa” litt av skylda for at det dessverre ble disk i begge løpa.

Tarro gikk ett veldig bra AG løp, og havnet på 4 plass med 5 feilp. Han ser nå også ut som har våknet, og farta har blitt mye bedre.

Det siste på dagen var lagløpet, og CAIRNeri CAIRNera var klare for å sparke unna. Det var dessverre en skrekkelig lagbane med mange feller, og en alfor høy vanskelighetsgrad enn vanlig på lag. Dasher og Tarro gikk knallbra, men det holdt ikke da både Lady og Wicky dessverre diska. Det ble disk på laget da det skal være 3 tellende ekvipasjer.

Her er lagløpet til Dasher og Rune:

agility Dasher

hitos bilde

Endelig har eg fått til å sjå filmsnutten av Dasher i farta! Kjempeflott å sjå. Flink både hund og eiger. Lykke til videre til begge. klem fra HITO

Utrolig bra!

Janets bilde

Så utrolig godt jobbet! Masse, masse lykke til videre! (Har vist videoen til Anton cairn som har vært på nygbegynnerkurs, han har visst fått pittelitt prestasjonsangst... Mor ble kjempemotivert! Takk for titten og inspirasjonen! )

Hilsen Janet i Bergen

Agility Dasher.

elins bilde

Så bra Dasher, stå på videre. Du får "stramme opp" han føreren din til neste gang. ( He,he )
Håper vi snart treffes på stevne igjen. Jeg skal visst snart til Askim på lydighetsstevne.
Hilsen Inka og Elin.

Agility

brittass bilde

Hei,Dasher!
Nå går jeg det andre kurset i agility i Tønsberg og synes det er utrolig gøy! Du har inspirert meg så kanskje vi møtes på banen etterhvert? Veldig artig å se video av deg og Rune!
Med påholden penn i poten-klem fra søster Kelly (Hitos Evita)