Trimmekurs

Trimmekurs er det mange som etterlyser, men nå skal det holdes trimmekurs i Rogaland med Mira Virtanen fra kennel Kramer.

Kurset er for både nybegynnere og videregående (utstillingstrim), og datoen er 11. oktober kl.10.00 – 18.00. Kurset skal være på FORUS. Når kursavgiften (700,-) er betalt er plassen sikret (bindende påmelding). Det vil være en enkel bevertning.

De som er interessert i å delta på kurset, kan sende en e-post til pkaa@c2i.net for å melde seg på. Du kan også ringe 91198081.

Maks antall deltakere er 12 personer, så meld deg på nå!

Kramer`s Sugar BrownKramer`s Sugar Brown

Trimme-kurs.

Grys bilde

Er det en mulighet for at det blir arrangert flere slike kurs?

Ja, og gjerne litt lenger

cakis bilde

Ja, og gjerne litt lenger nord.. :p

Trimme- kurs

ruths bilde

Jeg vil anbefale dere som kunne tenke dere å lære å trimme om å ta kontakt med en som dere vet/eller har hørt om er flink til å trimme. Gjør en avtale med vedkommende om tid og sted. Snakk så med andre Cairnfolk, sett inn annonse i avisa eller her på DINCAIRN. Det er sikkert mange som kunne tenke seg å lære mer om trimming, men noen MÅ ta initiativet ellers blir det bare til at man blir sittende på gjerde og venter på at andre gjør det.Det blir sikkert ikke vanskelig å få med folk til et slik kurs for det er en mangelvare.Vanligvis tar en trimmer ca 10 ekvipasjer pr. dag. Jeg gjorde det på denne måten da jeg fikk høre om flere som ville gå på trimmekurs og det ble fort fullt. Lykke til!!