Bloggen til kriko

Svømmetisvøm!

Emilsen og jeg har gått til kamp mot kiloene!
Han er usannsynlig glad i mat og har svært lett for å legge på seg. Og en tykk Cairn er en treg Cairn…

Innendørs kunstgress

Da har vi begynt å trene litt innendørs igjen i Drammen Hundepark. Et ombygget drivhus med kunstgress. Har hatt en liten pause derfra da det ble litt for tett med hunder og litt for mye opphissing på andre hanner sånn plutselig.

Bli med og gi LP Cairn Sjokk!

Ser Elin og Leah ønsker godt nytt år her og jeg må da få slenge meg på den jeg og!
Og med det samme gratulere med mange flotte resultater iår! Elin har hele tiden jobbet flott og målbevisst med Leah og vi ser jo alle at det har gitt resultater!

Emilsen med Åndenød!

Sånne oksehudbein er sletts ikke ufarlig for unge, skrubbsultne Cairn på slankekur altså!

Emil jobba fælt med å få fortært en slik mindre knute her i forgårs, og synes vel ikke det gikk fort nok da – så han innhalerte likesågodt hele greia!

Emil og Ronja på NBFs brukshundleir: Ikke lavest!!

Da har vi kommet hjem fra en fantastisk uke på Norsk Brukshundsportsforbund sin årlige bruksleir på Sølenstua!

NBF Rekruttlag-cairn

Hurra hurra – det lysner i grønne lier!
Emilsen – eller Gelitus Emil fra Lønneberget – og jeg da – har kommet med på Norsk Brukshundsportsforbunds Rekruttlag 2011! Dette betyr at vi får massemasse hjelp med brukstreninga vår fremover. Blandt annet blir det tre helgesamlinger i tillegg til ukessamlingen på Sølen i Femundsmarka. Vi er på runderingslaget sammen med endel ganske så mye større hunder enn Emil… BC, scæfer, rottis og cairn! Bra mix det.

Snøen kapitulerer!

Endelig kan vi se bare felter i skogen og ikke bare hvitt-i-hvitt. Det har vært en morsom vinter med mye Cairntospannvirksomhet - men nå er det strax duket for The Real Thing; brukshundtreningene kan starte (hvertfall snart..). Emilsen var ute på sitt første spor i går på Lyngåsbanen. Vi trente mye spor ifjor og han begynte virkelig å få dreisen på det - men akk så kom snøen.

Unngå (*Host!*) med nesevaksine..

Emilsen hoster!! Trodde først han hadde lurt seg til å sluke et griseøre så vi dro avsted til veterinær og ga han lett bedøvelse så vi kunne komme til nedi svelget.

Søskengjenforening!

Emil har fått hund!
Gelitus Emil fra Lønneberget og søster Ronja Røverdatter er gjenforent hjemme hos oss på Kjellstad. Skikkelig julekveld her nå! Vi har hatt Ronja på prøve noen dager, da det er en stor avgjørelse å gå fra en til to hunder. Vi har jo også tre katter og en gris, så det er mye som skal klaffe. Alt har gått over all forventning, hun er en trygg og kontaktsøkende frøken - så idag sendte vi inn papirer og avtalte overtakelsen med oppdretter Gelitus.

Fantastisk sporhund!

Ja, da har jeg det faktisk skriftlig! ‘Du har en fantastisk sporhund!’

Emil har hatt ’Sporeksamen’ på videregående sporkurs idag på klubbhytta til DBHK, Bikkjebu. Kursleder Mona hadde lagt et spor som ikke var merket, så jeg ante ikke hvor det gikk eller hvor langt det var.

Syndiker innhold