DET HØSTES BÅDE I VÆRET OG HEDER OG ÆRE.

Lydighetscairnen Leah var lydig i dag, og godfølelsen i ringen var tilbake. De siste par stevnene har det ikke helt gått vår vei, men i dag var vi tilbake med godt samspill i ringen. En LP ekvipasje består av 70% fører og 30% hund. Det betyr at hvis noe går galt er det mest sannsynlig førerens feil. Det fikk jeg erfare i dag. På dekk under marsj skal fører kommandere hunden ned i dekk og selv fortsette marsjen til dommer sier “gjør holdt.” Deretter skal fører gå forbi hunden og stille seg opp 2 meter bak den, for deretter å gå inntil og kommandere hunden opp i sitt. Jeg går bak hunden, men i steden for å stoppe ved siden av hunden og vente på kommando fra dommer om å få hunden opp i sitt kommanderer jeg på plass og fortsetter marsjen fremover. HALLO LIKSOM. SNAKK OM Å VÆRE FOKUSERT.

Å fremstå som en god leder for hunden i konkurranse ringen er ikke alltid like lett. Det handler veldig mye om å stole på hundens ferdigheter, være tydelig, fokusert og konsentrert.

Leah gjorde sin del av jobben i dag, jeg har mer å hente til neste stevne. Men uansett vant vi Klasse 2 i dag, og fikk dermed sammenlagt seier i Klasse 2 LYBRAG CUP 2011. Kan godt leve med den tittelen :o)

LP Leah med vinnerpokalen i LYBRAG CUP 2011.

Gratulerer så mye. Morro å

Kathrines bilde

Gratulerer så mye. Morro å høre og se en cairn gjøre det bra i lydighetsringen!